Håndball

Håndball er en svært liten idrett på verdensbasis. Men i skandinavia og deler av nord-øst Europa er det ekstremt mange håndballentusiaster. I Norge kan man trygt si at håndball er den største sporten, med unntak av fotball og vintersporter. Skjeldent sitter så mange nordmenn klistret foran TV-skjermen som når håndballdamene spiller kvart- og semifinaler i VM eller EM-sluttspill.

Det er derfor ikke så veldig rart at mange store bookmakere på internett har åpnet muligheten for å satse penger på håndballkamper. La oss se nærmere på tilbudene man finner på internett i denne henseende.

  • Betsafe Logo
  • ComeOn Logo
  • Nordicbet Logo
  • Paf Logo

Håndballodds på nett

I lang tid har det vært mulig å sette penger på håndballkamper på i butikker og kiosker i det norske land. Man har kunnet funne kampene i tippekupongene fra Norsk Tipping, som lenge har hatt et slags monopol på oddsen i Norge. Man har da kunnet velge mellom å sette penger på vinneren i en enkelt kamp, det korrekte sluttresultatet, eller resultatet i flere forskjellige kamper (en slags akumulator).

Nå kan du finne håndballkamper både i Norge og andre land hos nettbaserte bookmakere eller oddsleverandører. Som regel er oddsen langt høyere når du spiller alle slags pengespill og setter penger på oddsen på internett. Grunnen er enkel. Det er mye billigere å drive en foretning på internett, da man ikke trenger å bruke like mye penger på logistikk. Disse pengene har bookmakerene valgt å gi tilbake til spillerne.

Det er svært viktig for bookmakerene å tilby bra odds, fordi kunder kan nå til dags velge å vrake i oddsleverandører da det er så mange av dem på internett. Hvis du er interessert i håndball kan du finne tusenvis av håndballarrangementer du kan sette penger på hos nettbaserte kasinoer.

Hvorfor tippe på håndball på nett

Som nevnt er oddsen vanligvis høyere når man tipper på internett. Et par andre grunner til at du bør vurdere å spille på internett er bonusordningene og komforten.

Hvor komfortabelt er det ikke å sitte med beina på bordet mens du tipper? I tillegg kan du sitte hjemme å sette penger på håndballkamper mes de spilles.

Siden håndball ikke er like stort i utlandet som det er i Norge, er det stor sjanse for at du sitter inne med en bedre forståelse av lagene som spiller enn det bookmakerene gjør. Det er klart at de har eksperter som setter oddsen, men hvis du er dyktig kan du slå disse spekulatorene.

Hvor tippe på håndball

Winner er et av selskapene som tilbyr håndballtipping på nett. De tilbyr nå alle nye spillere 500 kroner tilbake hvis du taper ditt første veddemål. Disse pengene kan du bruke ved å sette dem på et nytt arrangement gratis.

Da og nå

I Norge har de aller største damelagene gjennom tidene vært Larvik og Vestar. På 70-tallet vant faktisk Vestar så mange som 8 mesterskap. De vant også mesterskapet i 1989. Nå til dags er ikke Vestar lengre et ledende lag i norsk håndball.

De siste årene har Larvik og Bekkelaget vært de to klare favorittene til å vinne de fleste mesterskap. De norske landslagene har vært representert i en rekke internasjonale sluttspill de siste tiårene.