Motorsport

Motorsporter er virkelig populære om dagen. De dyreste billettene man kan kjøpe i sportssammenheng er Formel1-billetter. Mange betaler tusener av kroner for slike arrangementer. Og det er med god grunn, for det er sporter som er full av fart og action.

Det er derfor ikke helt uventet at flere og flere mennesker har begynt å vedde, eller tippe på motorsporter som Formel 1, rally og motorsykkelløp.

  • Unibet Logo
  • Betsafe Logo
  • Betway Logo
  • Betsson Logo

Motorsport-odds på nett

De klart mest populære motorsportene å sette penger på online er Formel 1 og Rally. Her kan man for eksempel sette penger på hvem man tror kommer til å vinne Formel 1 World Championship sammenlagt, Rally World Championship sammenlagt, et enkelt løp, hvem som kommer til og måtte avbryte løpet grunnet problemer med bilen, og mange flere odds-tilbud.

Det er i tillegg mulig å satse penger på andre motorsport-arrangementer som Formel 2, motorsykkel-løp, drag-racing, off-road racing, IndyCar, isløp, og mange flere grener. Det kan være at du må lete litt lengre for å finne disse, men de er garantert mulig å finne hos mange odds-leverandører på nettet.

Hvorfor vedde på Motorsport på nett

En stor fordel med å tippe på Motorsporter på nett, er at du kan samle en rekke informasjon om sporten og deltakerne samtidig som du satser penger. Se hvem som er i slag om dagen, og hvem som har mest poeng sammenlagt!

Du kan også tippe på sportene mens de pågår. Tenk deg for eksempel at du har satt penger på en Formel 1-løper, og denne løperen har problemer med bilen og er nødt til å abryte løpet rett etter det har startet. Da kan det fort bli litt kjedelig å se resten av løpet. Sett penger på en annen løper i stedet!

En annen grunn til at du bør tippe på motorsporter på nettet, er at det er lettere å finne dem der. Det er et enormt utvalg av sporter å tippe på internett, som er vanskelig å finne i vanlige butikker og kiosker.

Motorsport er en av de mest uforutsigbare sportene du kan tippe på. Det skjer ofte at deltakerne får problemer med bilen eller motorsykkelen sin. Massekollisjoner er også veldig vanlige. Det er derfor mulig å vinne store penger hvis en deltaker som ingen hadde forventet skulle vinne, ender opp øverst på pallen.

Hvor tippe på Motorsport

Hos Nordicbet kan du for eksempel sette penger på Rally og Formel 1, og i tillegg få opp til 1000 kroner gratis på ditt første innskudd hvis du også setter inn 1000 kroner. Du kan med andre ord gjøre en betaling på 1000 kroner, men vedde på forskjellige motorsporter for så mye som 2000.

I tillegg tilbys enorme bonuser og lojalitetsprogrammer.

Da og nå

Motorsporten har en enormt unik historie. Den er selvfølgelig ikke like gammel som andre sporter, siden bilen ikke har eksistert like lenge som menneskekroppen. Motorsporten kan dateres så langt tilbake som 1895 når Henry Timken dømte en av verdens første motor-løp. I 1911 vant Ray Harroun det første Indianapolis 500. Nå til dags har bilene og motorsyklene utviklet seg enormt, og det finnes tusenvis av forskjellige løp.