Oddsligaen

Det finnes nå til dags en rekke forskjellige ligaer, cupmesterskap, internasjonal turneringer og sportsarrangementer som du kan sette penger på. Det svimler av valg, helt fra OL og UEFA Champions League, og ned til det lokale fotball-, håndball-, eller volleyballlaget i din egen kommune. Det har aldri vært enklere heller. Du trenger ikke lengre dra til din lokale dagligvarehandel eller kiosk for å levere inn helgens tippekupong. Du kan nå gjøre det hjemme på datamaskinen, ved bare noen få tastetrykk.

Bookmaker Bonus Tipp på
1
100% opptil 2500kr Fotball Ishockey Motorsport Tipp nå!
2
100% opptil 2000kr Ishockey Håndball Tennis Tipp nå!
3
100% opptil 2000kr Fotball Diverse Odds Vintersport Tipp nå!

Hvordan du kan sette penger på et arrangement

For å begynne å tippe må du registrere deg hos en oddsleverandør eller en bookmaker på internett. Det finnes hundrevis av dem, og på denne nettsiden kan du finne anmeldelser som forklarer hvilke oddstilbud noen av disse tilbyr sine kunder. Et par eksempler på bookmakere som tilbyr førsteklasses oddstilbud er Betway, Unibet og Nordicbet. De har alle en rekke sporter og arrangementer du kan satse penger på og meget bra odds.

Når du har registrert deg og er innlogget hos dem, kan du begynne å lete etter et arrangement som du kan sette penger på. Når du er i selskapets «Sportsbook» kan du finne alle sportene som tilbys. Når du velger den sporten du vil sette penger på, kommer vanligvis alle de arrangementene som tilbys for tiden eller alle landene du kan tippe i.

Når du har valgt et arrangement kommer oddsen på alle mulige utfall opp. Du må da velge et utfall og hvor mye penger du ønsker å tippe. Hvis utfallet du setter penger på faktisk hender, kommer du til å stikke av med pengene du har satset pluss hele beløpet ganger oddsen på det utfallet du har valgt.

Hva kan du tippe på?

På internett kan du finne odds fra fotball, svømming, langrenn, slalom, Mondeal, OL, osv. Men innen hver sport kan du også finne mange forskjellige arrangementer. Si at du ønsker å sette penger på fotball. Du kan da finne de gjeveste turneringene i verden som Champions League, Europa League, Premier League, Seria A, Primera Division, men også mindre ligaer som Tippeligaen, oddsen på den tredje høyeste norske ligaen avdeling 1,2,3 og 4.

Når du har satset på et bestemt arrangement, det være seg en enkelt utøver som deltar i langrenn eller slalom, eller du har tippet på et lag i en lagsport som fotball, håndball eller ishockey, må du sjekke om det resultatet du har tippet på skjedde. Dette kan du vanligvis gjøre på den nettsiden du har satset penger på. Bare se etter en kolonne som heter «resultater». Du kan også finne sportsresultater på nettsider med nyheter og sportsnyheter.

En ekstra spesiell funksjon

En funskjon som mange nettbaserte bookmakere og oddsleverandører tilbyr, er «Live Matches» eller Live Sports». Her kan du finne en rekke forskjellige sporter som spilles akkurat nå, eller som starter innen kort tid. Dette er faktisk en helt genial funksjon. Du kan med andre ord sitte hjemme i sofakroken hele kvelden og tippe på en rekke forskjellige sportsarrangementer «live».

Hvor bør jeg spille?

Med det voksende antall bookmakere som åpner på internett, er det et spørsmål du bør spørre deg selv. Hvilken bør jeg velge? Her følger 3 kriterier du bør ta i betrakning når du velger:

  1. Hvem tilbyr de beste bonusordningene
  2. Hvem har størst utvalg sporter og arrangmeneter
  3. Hvem tilbyr flest og best betalingsmetoder og den mest stabile kundestøtten

Her på nettsiden kan du lese en rekke tips som er skrevet til deg som spiller, og du kan finne anmeldelser som forklarer kriteriene ovenfor i detalj.