Oddsnett

Vedding og tipping på internett har vært veldig populært i Norge i mange år. Når vi snakker om tipping er det første man tenker på gjerne Norsk Tipping, tippeligaen og ikke minst trav.

Bookmaker Bonus Tipp på
1
200% opptil 1500kr Motorsport Diverse Odds Vintersport Tipp nå!
2
Pågående kampanjer Fotball Håndball Ishockey Tipp nå!
3
100% opptil 2000kr Tennis Vintersport Ishockey Tipp nå!

Et konsept i enorm utvikling

Norsk Tipping har lenge hatt et slags monopol på tipping i butikker og kiosker i Norge. I tillegg til fotball, kunne vi tippe på håndball og en del andre sportsarrangementer.

Hvordan  fungerte dette? Hver uke ble detgitt ut en ny kupong eller en slags brosjyre som oppga oddsen på kamper og andre sporter. Kundene kunne da velge om de ønsket å tippe på vinneren i en enkelt kamp, vinneren i en rekke kamper (som kalles akkumulator – som gir mye høyere odds), eller det korrekte sluttresultatet og resultatet ved halvspilt kamp.

Den mest vanlige formen for tipping var vært «tippekupongen». Her kunne du tippe på 12 kamper, og du vinne hvis du hadde rett på 10,11 eller alle 12 kampene. Her kunne du også betale litt ekstra for å helgardere en kamp på kupongen. Resultatene ble lest opp på fjernsynet mot slutten av Dagsrevyen.

Nymoderne tipping

Nå kan du finne odds-tilbud på internett, ved å søke på oddsnet eller oddsnett på din søkemotor. Du vil da se at det er mange bookmakere og odds-leverandører på internett. Det gjør det lettere for deg som kunde å tippe. For det første kan du sitte hjemme i sofaen å fylle ut dine tippekuponger. I tillegg kan du gjøre det mens kampene blir spilt.

Nå som det finnes så mange forskjellige leverandører av tippetjenester, har det blitt mulig å tippe på nye konsepter som første målscorer, hvem som blir utvist og til og med hvilke trenere som kommer til å få sparken. Hvis norsk og internasjonal fotball har sommerferie eller vinterferie, kan du likevel sette inn dine veddemål. Du kan nemlig tippe på hvilke klubber som kommer til å kjøpe hvilke spillere! Mulighetene er enorme.

I tillegg til disse fordelene, kjemper nettcasinoene en hard kamp over kundene. Hva mener vi med det? Det vil si at det finnes så mange leverandører nå at kunder kan velge og vrake i tilbud. Som alle andre marked, er det et faktum at økt konkurranse betyr nedsatte priser. I denne sammenheng kan du finne høyere odds, og en rekke forskjellige bonuser på internett. Det kan være alt fra gratis penger å spille før ved første innbetaling til første veddemål gratis eller refunderbart hvis du taper på første forsøk.

Oddsnett Trav

Kappkjøring med hest startet i Norge så tidlig som på 1700-tallet. Disse konkurransene er en viktig tradisjon som nordmenn har klart å ta vare på gjennom århundrene. Norsk Rikstoto har drevet tipping for hesteløpene blant annet på Bjerke i flere tiår. Nå kan du også sette penger på travsport hos en rekke nettbaserte bookmakere og oddsleverandører. Du kan bli med på spenningen om du ønsker. Sett inn dine veddemål på nettet og se hesteløpene live enten på internett eller på travbanen.