Oddstips

I mange år har nordmenn likt å tippe på forskjellige sportsarrangementer. Du har sikkert gjort det selv, eller sette andre personer levere inn tippekuponger i butikker, kiosker og bensinstasjoner. Nå til dags kan du også finne leverandører av odds-tjenester på internett. Det er bransje i stor vekst. Det er veldig gunstig å kunne sitte hjemme i sofaen og tippe like før eller til og med mens kampen/arrangementet pågår. I denne artikkelen kan du finne en del odds tips som kan gjøre det mer lønnsomt og gøyere å sette penger på oddsen.

Bookmaker Bonus Tipp på
1
100% opptil 4000kr Fotball Håndball Motorsport Tipp nå!
2
100% opptil 200€ Fotball Vintersport Tennis Tipp nå!
3
100% opptil 2000kr Vintersport Ishockey Fotball Tipp nå!

Foreta grundige undersøkelser – øk vinnersjansene

Samme hva slags sport du velger å sette penger på, er det viktig å foreta undersøkelser før du setter penger på arrangementet. For å forstå hvorfor dette er så viktig skal vi se nærmere på hvordan tipping faktisk fungerer.

Bookmakeren eller oddsleverandøren tilbyr deg en viss odds på at et lag eller en idrettsutøver vinner arrangementet. Oddsen er basert på nøye kalkulerte sannsynlighetsberegninger. Bookmakeren tjener penger fordi det samlede beløpet som folk setter på alle mulige resultat eller utfall, er høyere enn beløpet som utbetales til personene som har rett. Det er naturligvis større sjanse for å tape penger når du tipper, enn å vinne penger.

For å kunne slå bookmakeren må du derfor gjøre nøye undersøkelser. Finn ut hvilket fotballag som er i best form om dagen, hvem som har flest spillere skadet eller suspendert, og ikke minst hvem som trenger seieren mest (er laget i fare for å rykke ned eller kjemper de om å vinne tittelen?) Noen ganger setter bookmakeren en høy odds på at «underdoggen» vinner, men hvis man ser nærmere på alle mulige statistikker er det store sjanser for at bookmakeren tar feil. Det er disse du bør lete etter.

Oddsen hos forskjellige bookmakere kan variere

Når du har funnet en idrettsutøver, lag eller et arrangement du tror kommer til å vinne, bør du finne den bookmakeren som tilbyr høyest odds på det resulatet du har stor tro på. Oddsen kan variere ekstremt mellom de forskjellige oddsleverandørene. Husk at du har jobbet hardt for å tjene pengene dine, så få mest mulig ut av dem.
Ved å følge prinsippene ovenfor, kan du forsikre deg om at du har størst mulig sjanse for å vinne mot leverandøren.

Kunsten å gi seg før det går for langt – det beste tippetips på oddsen

Det viktigste tipset vi kan gi deg som spiller er å gi deg mens leken er god. Husk to grunnleggende «lover» i tippeverdenen:

  1. Over tid vinner alltid bookmakeren over det samlede antall spillere. Det er slik de overlever.
  2. Å tippe på oddsen er underholdning og en gøy avkobling, men ikke en god måte å bli rik på med mindre du er veldig heldig.

Så før du begynner å spille, bestem deg for hvor mye du har råd til å tape. Når du har brukt dette beløpet, vent til du føler at du har mer penger du har råd til å satse. Mange spillere velger også å ta ut hele profitten når de vinner, men legger igjen det beløpet de startet med så de kan spille det på et nytt odds-tilbud.

Hvis man taper pengene sine, er det naturlig å tenke at man må fortsette å spille til man har vunnet de tilbake. Dette er den største tabben du kan gjøre. Når man er desperat etter å vinne gjør man elementære feil som gjør at man heller taper mer. Hvis du ender opp i en slik situasjon, og føler at du har utviklet en slags spillavhengighet, kan du kontakte organisasjonen www.spillavhengighet.no som hjelper mennesker som er avhengig av å gamble.