Tennis

Tennis er en sport som har vært populær svært lenge i visse deler av verden. Desverre har vi ikke hatt norske utøvere i verdensklassen fra Norge på en stund, men det er likevel mange nordmenn som sitter klistret foran skjermen når det er store arrangementer på TV-en. Under OL i London i fjor var faktisk tennis en av de mest sette sportene. Turneringer som US Open, Wimbledon, French Open og Australian Open, som alle er kjente i tennisverdenen som Grand Slam’s, har enorm oppslutning i media.

En grunn til at tennis er så populært, er at reglene er svært enkle å lære seg. Det at man kan vinne forskjellige «set» i en kamp, gjør at spilleren kan starte kampen helt elendig, men likevel vinne. Dette gjør det svært spennende og nervepirrende å se på en tenniskamp. Særlig hvis du har satt penger på resultatet.

  • Nordicbet Logo
  • RedBet Logo
  • Unibet Logo
  • Betsafe Logo

Tennisodds på nett

Tennis har desverre havnet i skyggen av fotball i Norge, med tanke på oddsen og tipping. Men det kan være enormt spennende å sette penger på en tenniskamp eller vinneren av en hel turnering. Tennis kan også være relativt uforutsigbart. Man tror gjerne at de 2-3 personene som topper ranking-listene kommer til å vinne hver eneste turnering, men det er ikke alltid tilfelle. Når Andy Murray vant Wimbledon i juli 2013 tapte Britiske spillselskaper enorme summer, fordi det var svært uventet, selv om han var en av formspillerne før turneringen. Det er med ander ord mulig for deg å vinne store penger, hvis du har litt peiling på tennis.

Hvorfor tippe på tennis på nett

Veldig ofte tilbys det høyere odds på nettet enn i fysiske spillbutikker og kiosker. Det er mange grunner til det. For det første er det enorm konkurranse blant bookmakerene på nettet, så alle er nødt til å sette ned prisene så mye som det lar seg gjøre. For det andre er det veldig billig å drive en foretning på nettet, uten fysiske kontorer.
I tillegg er det veldig godt å kunne sitte hjemme i sengen å sette penger på tenniskamper, uten engang og måtte forlate huset.

Hvorfor tippe på tennis

Tennis tilbyr potensielt svært lukrative muligheter når du satser penger, særlig i forbindelse med kamp-tipping. Du tenker kanskje at de fleste spillselskapene har mye peiling på tennis, og at det derfor er vanskelig å vinne penger siden ekspertene sitter med «inside information». Men det er ikke nødvendigvis tilfelle. Du kan faktisk finne noen svært gode tippemuligheter på nettet, med gode odds også når du topper på favorittene.

Da og nå

De første spillselskapene som tok imot veddemål, tok imot papirkuponger i bytte mot penger. På en slik kupong ville du få skrevet ned en odds på et sportsarrangement, som for eksempel tennis. Butikkeieren ville da sette et stempel på papiret, og ta penger fra deg. Hvis du var heldig og vant på en kamp eller en turnering, kunne du gå å veksle tilbake papiret imot penger. Mange av de største tippeselskapene i Amerika på 30- og 40-tallet, hadde allerede startet opp sine bedrifter under forbudstiden på 1920-tallet. Da måtte alt skje i skjul.
Hvor mye lettere er det ikke nå til dags, når du kan legge inn din tippekupong på nettet ved et par tastetrykk på datamusen.