Ishockey

Ishockey er en voksende idrett i Norge som flere unge mennesker har begynt å legge merke til. Det at vi i Norge har en stabil ishockey-liga og mange norske utenlandsprofiler gjør at vi har tilgang til mye hjelpsom informasjon om hva som skjer i ishockeyverdenen. Det er derfor også et økende marked for odds-tilbud som inkluderer ishockey.

  • Betsson Logo
  • Betway Logo
  • ComeOn Logo
  • Nordicbet Logo

Ishockey-odds på nett

Nå til dags har alle de største betting-selskapene ishockey tilgjengelig i deres nettbaserte bookmakere og sportsbøker. Det er derfor muligheter til å sette penger på kamper i Norge og utlandet mens du sitter hjemme og surfer internett. I tillegg til å sette penger på vinneren eller sluttresultatet i en enkeltkamp, kan du vedde på turneringer, ligatabeller etter sesongslutt, ligaens vinner, første målscorer i en enkelt kamp, overganger og mange flere. Det er også mulig å tippe mens kamper pågår.

Hvis du liker ishockey er dette stor nok grunn for deg til å sette penger på sportsgrenens kamper og arrangementer. Grunnet høye sluttresultater, og at det er lettere for svakere motstand å score mål i ishockey-kamper mot bedre motstandere, er resultatene mye mer uforutsigbare. Derfor tilbys høye odds, og de kan fort gå i ditt favør, uansett hvor uventet resultatet er.

Hvorfor vedde på ishockey på nett

Fordelen ved å sette penger på ishockeykamper på nettet, er de samme som å sette penger på andre sportsarrangementer på nett sammenlignet med hos din lokale kiosk. For det første tilbys langt høyere odds på nett, grunnet billigere drift og større konkurranse. I tillegg kan du sammenligne en rekke oddsleverandører før de setter inn et veddemål – noe som gjør at du alltid kan velge det betting-selskapet som gir deg høyest odds hvis du greier å forutsi det riktige resultatet.

I tillegg til høyere odds og muligheten til å sammenligne forskjellige leverandører, kan du på nettet få enorme bonuser, både ved innmelding og ved å bruke de samme oddleverandørene lojalt. Du får nemlig lojalitetspoeng hos mange odds-leverandører på nettet som du kan omgjøre til kreditt som kan spilles for. Velkomstbonusene på nettet kan variere, men er vanligvis på 100-200% av det du setter inn på kontoen.

Til slutt ønsker vi å nevne at det er veldig enkelt å sitte hjemme i sofakroken å sette inn dine tippekuponger. Sleng beina på bordet, skjenk deg en drink og gjør sportsbetting til din velfortjente frakobling.

Hvor tippe på ishockey

Det finnes også en del bookmakere og oddsleverandører på nettet som har spesialisert seg på det Norske markedet, som for eksempel Nordic Bet. Hos dem kan du finne flere norske kamper og arrangementer. Fordelen ved å sette penger på norsk ishockey hos utenlandske leverandører, er at de ikke alltid sitter inne med «inside information» som norske leverandører har tilgjengelig.

Betsson er også et av disse utenlandske firmaene som tilbyr ishockey-odds for sine kunder og some også har en rekke bonusordninger og kampanjer gående.

Da og nå

Det er mange teorier som forklarer ishockeys opprinnelse. Noen tror at sporten ble utviklet fra utendørs pinneleker i Canada på 1800-tallet, mens andre tror at Islandske flyktninger tok den med seg fra Island i 1875. Samme hvordan ishockey ble opprettet, er den i dag en av verdens største sporter, kanskje aller størst i Canada og USA. Tampa Bay i St. Petersburg i USA spiller for eksempel foran 28.200 mennesker hver gang de har hjemmekamp.

Ishockey ble introdusert i Norge så tidlig som i 1932, og det Norske Ishockeyforbundet ble startet 2 år senere, i 1934. I dag er sporten en av Norges mest populære, med storlag som Vålerenga, Stavanger Oilers og Stjernen som er de kanskje mest populære lagene.